Duże gary
Duże garnki do gotowania potraw
Spis treści
Garnki 10 l, 15 l, 30 l, 40 l oraz 50 l to naczynia wytwarzane ze stali nierdzewnej. Higieniczne, wytrzymałe oraz przyjemne dla oka produkty – świetnie prezentują się w każdej kuchni. Można je stosować zarówno w kuchniach prywatnych (w domach), jak i w dużych, przestronnych lokalach gastronomicznych.
UWAGA!
Na rynku znajdziemy także naczynia ze stali nierdzewnej – pokryte szklistą, emaliowaną powłoką (wewnątrz i na zewnątrz garnka).
Czym charakteryzuje się duży garnek do gotowania?
PRZEDE WSZYSTKIM:
wysoką trwałością;
bezpieczeństwem stosowania – dzięki nienagrzewającym się uchwytom;
uniwersalnością – można go stosować na różnych typach kuchenek (m.in. na kuchniach gazowych, elektrycznych, ceramicznych, a także indukcyjnych);
wygodą użytkowania – garnek nadaje się do mycia w zmywarce;
nowoczesnym wyglądem.
Jakie potrawy można przygotowywać w garnkach XXL?
Garnki 10-, 15- czy 30 – litrowe nadają się do przyrządzania bigosu, kapusty, aromatycznych konfitur, a także do gotowania i odcedzania warzyw (m.in. buraków, marchwi czy ziemniaków). Dzięki dużym gabarytom, garnek pomieści wiele kilogramów produktów – wszystko po to, aby móc cieszyć się smakiem konfitur w pochmurne, zimowe wieczory.
10, 20, 30 litrów – ile kosztuje duży garnek do gotowania potraw?
W poniższej tabeli znajdą Państwo najatrakcyjniejsze oferty cenowe:
– Garnek ze stali nierdzewnej XXL – z pokrywką (pojemność: 10 l) – cena: 105.00 zł.
– Garnek średni o pojemności: 30 l (materiał: stal nierdzewna) – cena BRUTTO: 430.01 zł.
– Garnek profesjonalny z kranem (pojemność: 50 l) – cena BRUTTO: 781.31 zł.
UWAGA: Podany cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego.