Garnki elektryczne
Podążaj z duchem czasu – garnek elektryczny dla każdego
Spis treści
Garnek elektryczny jest urządzeniem przystosowanym do gotowania, smażenia, a także pieczenia ulubionych potraw. Swoim wyglądem nieco odbiega od tradycyjnych garnków kuchennych, posiada natomiast programator, dzięki któremu można ustawić odpowiednią funkcję – gotowanie, smażenie, duszenie lub pieczenie.
Garnki elektryczne – rodzaje
1). Garnek elektryczny do gotowania ryżu.
2). Garnek elektryczny – przeznaczony do robienia zup oraz przetworów (pojemność: ok. 25 litrów).
3). Garnek turystyczny – bardzo lekki, funkcjonalny i mobilny.
Zalety urządzeń
Jednym z głównych argumentów przemawiających za kupnem garnka elektrycznego jest duża oszczędność czasu – urządzenie pozwala przygotować danie w zaledwie kilka chwil. Warto również dodać, że garnek elektryczny jest w stanie podtrzymywać temperaturę jedzenia tak długo, aż domownicy wrócą z pracy.
Garnki wielofunkcyjne (elektryczne) świetnie wyglądają w nowoczesnych kuchniach, dają również możliwość gotowania aromatycznych, pełnowartościowych potraw dla całej rodziny. Wystarczy włożyć do środka ulubione składniki i nastawić program. Reszta zrobi się już sama.
Na co zwrócić uwagę podczas zakupu garnka elektrycznego?
PRZEDE WSZYSTKIM:
na pojemność urządzenia;
na jego moc (im wyższa moc, tym lepsze użytkowanie);
na ilość wbudowanych programów;
na styl, w jakim garnek został wykonany;
na dodatkowe akcesoria.
Ceny produktów
– Garnek elektryczny do przetworów (pojemność: 9 litrów; moc: 1 000 W) – cena: 299.00 zł.
– Garnek wielofunkcyjny do gotowania, smażenia oraz pieczenia (urządzenie posiada 12 programów) – cena z VAT: 363.00 zł.
TO WAŻNE: Ceny podane na stronie internetowej nie stanowią oferty w rozumieniu litery prawa.