Krajalnice do mięsa
Krajalnica do mięsa – sposób na idealnie pokrojone mięsiwo
Spis treści
Mięso, sery, wędliny – wszyscy doskonale wiemy, jak trudno (przy użyciu tradycyjnego noża) pokroić miękkie, przylegające do ostrza produkty. Czy porcjowanie mięsiwa musi być tak kłopotliwe? Ależ nie musi! Mamy przyjemność poinformować Państwa, że obok standardowych, powszechnie znanych sposobów krojenia, znajdziecie także inne, bardziej przyjazne rozwiązania. Do wspomnianych rozwiązań możemy zaliczyć m.in. krajalnicę do mięsa – bardzo funkcjonalną oraz łatwą w obsłudze, która nigdy nie zawiedzie waszych oczekiwań.
Krajalnice do mięsa – najważniejsze zalety
BOGATY ASORTYMENT.
WYSOKA STABILNOŚĆ URZĄDZEŃ – dzięki nóżkom wyposażonym w gumowe podłoże.
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ ZASTOSOWANYCH MATERIAŁÓW.
BEZPROBLEMOWA OBSŁUGA.
Zastosowanie urządzeń
Krajalnice do mięsa są urządzeniami przystosowanymi do zastosowań gastronomicznych; można je spotkać m.in. w restauracjach, lokalach tzw. małej gastronomii, firmach cateringowych, a także sklepach (np. mięsnych). Mile widziane są również w domach.
Funkcje oraz usprawnienia , które można znaleźć w krajalnicach do mięsa:
antypoślizgowe nóżki;
bezstopniowa regulacja grubości cięcia;
zintegrowana, półautomatyczna ostrzałka;
mechanizm blokujący oraz osłona bezpieczeństwa.
Ceny urządzeń
– Praktyczna krajalnica do mięsa, wędlin oraz serów, wyposażona w antypoślizgowe nóżki, a także w bezstopniową regulację grubości cięcia – cena: 1 049.00 PLN.
– Profesjonalna krajalnica marki Hendi – doskonała do gastronomii oraz sklepów mięsnych (ilość noży tnących: 1; moc urządzenia: 320 W) – cena: 1 474.77 PLN.
PILNE: Ceny podane w artykule mają charakter poglądowy i nie stanowią oferty w rozumieniu litery prawa.
Polecani producenci krajalnic
– Hendi,
– Ma-Ga,
– Zelmer.